IF ÖKA
Idrottsföreningen Örnsköldsviks kommunanställda
ÖKA-golfen 2015
Puttom onsdag den 17 juni

Onsdagen den 17:e juni spelades den 11:e upplagan av ÖKA golfen.

Dagen bjöd på ett fint väder och 33 st förväntansfulla spelare tog banan i besittning. Som brukligt de senaste åren så avgjordes tävlingen på Puttom. Anette Orav och hennes kollegor på klubben levererade som vanligt ett proffsigt arrangemang.

I singelklassen tog Hans-Erik Granström en välförtjänt seger med 36 poäng. På andra plats kom Arne Ulenius med 34 poäng och tredjeplatsen intogs av Elisabeth Eriksson med 34 poäng.

Vinnare i lagtävlingen med 71 poäng blev Peter Blomqvist, Hans-Erik Granström och Camilla Larsson. På andra plats i lagtävlingen med 71 poäng, men med sämre hcp, blev Richard Nyberg, Kajsa Rantala och Christine Sellgren. Tredje plats i lagtävlingen kom Peder Lövdahl, Anette Sundberg och Susanne Rylander med 70 poäng.

Bästa bruttoscore hade inte helt oväntat Peder Lövdahl med 82 slag.

De tio bäst placerade av kommunanställda är direktkvalar till kommunkampen som kommer att spelas troligtvis första veckan i september, årets värdkommun är Kramfors.

Kvalificerade till 2015 års kommunkamp: Hans-Erik Granström, Arne Ullenius, Elisabeth Eriksson, Peder Lövdahl, Marie Nordgren, Carl-Arne Vikner, Kajsa Rantala, Christine Sellgren, Richard Nyberg och Ann-Christine Mellin.

Ett stort tack till alla som bidragit till tävlingens möjliggörande.

Resultatlista> (pdf, öppnas i nytt fönster)

/IF ÖKA Golfsektionen gm Kjell Yngvér


Hans-Erik Granström, vinnare både i singel och lag
IF ÖKA, Örnsköldsviks kommun, 891 88 Örnsköldsvik
e-post:ifoka@ifoka.nu