IF ÖKA
Idrottsföreningen Örnsköldsviks kommunanställda

Huggsjöstugan vintern 2004

Huggsjöstugans säsong började lugnt den 31 januari med endast två gäster p.g.a. snöoväder. Sedan var det en jämn ström med både skid- och skoterfolk. Även en och annan fotvandrare har hittat till stugan. En av dagarna kom det till och med folk från ovan till stugan när ett flygplan landade på isen.

Den sista lördagen, den 21 mars, blev den sämsta i antal gäster då endast en tapper skidåkare trotsade det blöta vädret. Det sammanlagda besöksantalet under de åtta helgerna blev ca 830 gäster vilket är 100 fler än förra säsongen.

Sista söndagen, den 22 mars, hade vi Ö-vik på skidor som vi var med på för första gången. Det kom 30 gäster trots att det inte fanns några spår utan man fick PLUMSA i 30 cm nysnö. Väl framme i stugan bjöds man på korv och Festis av ÖA. Man fick även svara på en tipsslinga.

Vi har även haft en Månskenstur den 5 mars i samarbete med andra föreningar. Till den turen kom 70-talet gäster som fick åka efter ett marschallbelyst spår. Fika och lotteriförsäljning erbjöds gästerna.

Vi ser fram emot en snörik och solig vintersäsong 2005.

IF ÖKA:s friluftssektion; Carina H, Carina O och Gunilla

Bilder från den 13 mars 2004


Vindskyddet vid sjön

Skoteråkare på sjön

Lennart Sundqvist i köket

Huggsjöstugans berömt goda semlor

Ovan och nedan; besökare i alla åldrar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IF ÖKA, Örnsköldsviks kommun, 891 88 Örnsköldsvik
e-post:ifoka@ifoka.nu