IF ÖKA
Idrottsföreningen Örnsköldsviks kommunanställda

Havsöringsfiske,

Munkudden, Gullvik
Fiskepuls 5 - lördag 31 oktober 2015 kl 10:00-13:00

IF ÖKA Sportfiskesektion genomförde sitt femte och sista IF ÖKA fiskepulsarrangemang för i år. Temat för dagen var havsöringsfiske ute i Gullvik vid Munkudden. 17 ÖKA-medlemmar deltog samt att även ett flertal familjemedlemmar var med.

Vädret var det inget fel på då det var pålandsvind, vilket är en stor fördel för detta fiske. Många fiskade med skeddrag och några provade flugfiske.

Man kan ju verkligen säga att man har ett fiskevatten som är stort som ett hav att fiska i, men trots det blev fiskelyckan riktigt god. Fyra stycken havsöringar kom upp under dagen, men flera än så högg på både fluga och drag men ville inte hänga med till land.

För många var det första gången man provade havsöringsfiske men säkert inte den sista. Under fiskedagen så grillades det korv och bjöds på kaffe.

Totalt har 54 st IF ÖKA-medlemmar varit med på fiskepulsen. Som avslutning genomfördes en dragning för deltagande i fiskepulsen ibland de som varit med på minst tre utflykter. Det var 11 personer som deltog i dragningen av presentkort på 1 500 kr, 500 kr samt en fiskerulle. Varupriser lottades även ut ibland alla som deltog under dagen. En kort utvärdering gjordes kring årets fiskepulsarrangemang. Alla var mycket nöjda med årets upplägg och samtliga deltagare ville att fiskepulsarrangemanget ska fortsätta även kommande år.

Vinnare:
Inga Lill Byström Höglandsskolan, presentkort 1500 kr
Tommy Byström Övik Energi,presentkort 500 kr
Heli Lethtossari Centrumgruppen, fiskerulle

Inga-Lill Byström

Sune Westberg

Peter Woxlin

Fikastund
IF ÖKA, Örnsköldsviks kommun, 891 88 Örnsköldsvik
e-post:ifoka@ifoka.nu